Daze Bring Painz (D.B.P.) 2004 yilindan beri calismalarini Istanbul'da surduren Alternative Hip-Hop Grubudur.

Grubun kurucusu Ruffnick, 1998'den 2002'ye dek, Turkiye'de su anki ticari muzik piyasasinda yer etmis isimlerin de bulundugu kisa soluklu projelerde yer almis ve 2002'de Jammah'la tanismasinin ardindan kafasindaki muzigi yapabilecegine inandigi MC ile yollarini birlestirmistir. 2005'te kendi bagimsiz Label'lari olan "Turkish Menace Productions"ı kuran grubun kayit, düzenleme ve mix islemleri RuffNick tarafindan kendi studyosunda gerceklestirilmektedir.

Agirlikli olarak İngilizce parcalar uzerinde calisan grubun MC'leri RuffNick ve Jammah, yabanci platformlarda katildiklari Battle'larda kendilerini bircok defa kanitlamistir. Dunyanin en buyuk online Hip-Hop listelerine sahip olan SoundClick'te defalarca ilk 100'e giren D.B.P. yine kendi kategorisinde 100.000 parca arasindan ilk 10'a giren tek Türk gruptur.

Daze Bring Painz Grubu, 2005'ten 2008'e kadar kaydettigi parcalardan en sevilenleri, "Fakin da King" adini verdikleri mixtapelerinde toplamis ve kendi bagimsiz Labellari olan "Turkish Menace Productions" etiketiyle ucretsiz olarak piyasaya surmustur.
 

2010'da "Istanbul's Platinum" adlı albumlerini yayınlayan  Daze Bring Painz, kismen hazir olan 3. Albumlerini tamamlamak icin çalismalarina devam etmektedir..